Cum comand?

Pasul 1. Caută produsele perfecte pentru tine în meniul principal al site-ului. Navighează prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, mărimea și numărul articolelor pe care vrei să le achiziționezi și folosește butonul “Adaugă în coș” pentru precomandă. După selecție poți să continui cumpărăturile sau să vezi produsele din „Coșul de cumpărături”.

Pasul 2. Dacă ai terminat cumpărăturile mergi la “Coșul meu”, în colțul dreapta sus al site-ului, și selectează “ Finalizare comandă”. Dacă nu ai deja un cont va trebui să completezi formularul de înregistrare. Dacă ai un cont va trebui să te loghezi folosind datele tale de acces. 

Pasul 3. Completează datele de livrare în câmpurile respective. Nu uita să adaugi o adresă de e-mail și un număr de telefon la care te putem contacta. 

Pasul 4. Va trebui să selectezi metoda de livrare pe care o dorești, fie ridicare personală sau curierat.

Pasul 5. Trebuie să selectezi modalitatea de plată. Ai două posibilități de achitare a produsului: fie plata cash la livrare sau plata online prin Plationline https://www.plationline.ro/ cu carduri Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata va fi realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca district10.ro

Pasul 6. Ai opțiunea de a analiza încă o dată produsele din “Coșul de cumpărături” și a revizui comanda. Pentru a achiziționa produsele dorite, apasă butonul PLASEAZĂ COMANDA

Pentru detalii suplimentare sau suport ne puteți contacta la tel: 0771 474 919   e mail : office@district10.ro

 

Echipa District 10 îți dorește cumpărături plăcute!