Termeni și condiții

 

Prin accesarea şi folosirea acestui site acceptați fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

 

Condiții de înregistrare pe site

Utilizatorii vor fi obligați să furnizeze și să introducă în formular date complete și corecte și să le actualizeze în termen de 7 zile de la data modificării acestora. În caz că utilizatorul furnizează date false sau nu actualizează la timp datele sale în cazul unor modificări, District10.ro își rezervă dreptul de suspenda fără preaviz contul Utilizatorului.

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului pus la dispoziţie de District10.ro, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularul aferent şi sunteţi de acord să oferiţi aceste informaţii corect şi complet.

În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

 

Protecția datelor cu caracter personal

Conform Legii privind protecția datelor cu caracter personal, Utilizatorul beneficiază de dreptul de a accesa și de a prelucra datele sale personale în procesul utilizării magazinului Online, date care au devenit accesibile pentru District 10 trading SRL.

Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a Site-ului de către Utilizatori, care și-au creat un nume de utilizator și parolă, înseamnă consimțământul expres dat de către Utilizatori pentru prelucrarea de către District 10 trading SRL a datelor cu caracter personal (inclusiv numele de utilizator și parolă) pe cale electronică în cazul livrării de marfă sau servicii comandate sau dacă este nevoie de ajutor din partea unuia dintre angajații societății noastre .

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice District 10 trading SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă la adresa de email office@ditrict10.ro anual, District 10 trading SRL ,în mod gratuit, vă confirmă dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora.

District 10 trading SRL  va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.

District 10 trading SRL  nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@district10.ro.

 

Prețuri

District 10 trading SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor de pe site oricând și fără un anunț prealabil. Utilizatorul se obligă să plătească prețul care este afișat în magazinul electronic la momentul efectuării comenzii indiferent dacă acest preț este mai mic sau mai mare decât prețul actual. În cazul erorilor tehnice publicate pe  district10.ro, District 10 trading SRL își rezervă dreptul să refuze executarea comenzii și nu datorează Utilizatorului nicio despagubire, decât recuperarea sumelor plătite în avans de către utilizator dacă sunt astfel de sume .

 

Predarea mărfii 

Marfa se va preda Utilizatorului sau unei persoane terțe care se va afla la adresa livrării și care o va recepționa și va confirma primirea mărfii în numele Utilizatorului. La predarea mărfii, Utilizatorul sau a treia persoană va semna documentele de însoțire a mărfii. În cazul în care Utilizatorul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicată  de acesta sau nu s-au asigurat accesul și condițiile necesare pentru predarea mărfii în acest termen, district10.ro este exonerat de obligația sa de a livra marfa comandată. Utilizatorul își poate reafirma dorința de a primi marfa și după expirarea termenului de livrare în care nu a fost găsit la adresa respectivă, acoperind toate costurile de la a doua livrare. În acest caz începe o nouă perioadă de livrare de la data confirmării.

 

Drept de retur 

Dreptul de retragere din contract, denunțarea contractului și politica de retur

Conform legislației române, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță (dreptul de retragere din contract), în termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat în posesia produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele se pot returna prin orice firmă de curierat care asigură livrarea coletului la depozitul Comerciantului, aflat la următoarea adresă: Str Sabinelor nr 87 et 1 ap 3

Nu se acceptă retururile expediate prin Poșta Română.

În cazul în care Clientul dorește înlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport și ramburs, dacă este cazul, cad în sarcina sa.

În cazul în care, din greșeală, ați primit un alt produs decât cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde întocmai cu specificațiile din site, ne asumăm costurile de retur și vom depune toate eforturile pentru a vă înlocui produsul cât mai repede. În cazul în care nu se dorește înlocuirea produsului, veți primi banii înapoi, în maximum 14 zile calendaristice.

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată, în cazul plății cu card bancar sau OP, trebuie rambursate de Comerciant în termen de maximum 14 zile calendaristice.

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, în termen de 14 zile calendaristice. În acest caz, Clientul trebuie să semnaleze această situație prin email la office@district10.ro și să trimită produsele la adresa Comerciantului. În cazul în care schimbarea produsului nu este posibilă sau nu se dorește, Comerciantul va rambursa suma aferentă în contul bancar al Clientului, în maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră printr-o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului,  se face în contul bancar al titularului comenzii, conform informațiilor trimise de catre Client. În acest sens, Clientul va comunica în scris contul IBAN, banca și numele complet al titularului de cont, în vederea efectuării transferului. Comerciantul nu se face răspunzător de transmiterea eronată sau incompletă a datelor pentru efectuarea plății produselor returnate.

 

Dispoziții finale

District10.ro nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește neasigurarea accesului la magazinul online, ca și în ceea ce privește neprelucrarea sau prelucrarea care nu este făcută la timp a comenzilor datorită unor împrejurări care sunt în afara controlului societății - cazuri de forță majoră, evenimente neprevăzute, probleme cu rețeaua Internet, etc.

District10.ro nu își asumă nicio răspundere pentru prejudiciile sau daunele rezultând din utilizarea acestui site web. 

Toate neînțelegerile care nu vor putea fi rezolvate prin prezentele Condiții generale, vor fi soluționate conform legislației în vigoare.