Latest Posts

6 look-uri perfecte pentru Valentine's Day

Buna, fashionista noastra preferata!!! Te pregatesti pentru cea mai romantica seara din an si esti in pana de idei? Nu te teme, specialistii District 10 au rascolit cele mai recente trenduri si ti-au pregatit 6 look-uri perfecte pentru Valentine's Day. Si cum orice tinuta nu este completa fara accesoriile potrivite, avem si cele mai cool bijuterii care sa iti completeze stilul. Ce mai astepti? Fall in love with fashion:

Read more...

Oct 02 ,2016 Pubslished In

Cum îți alegi perechea perfectă (de cercei)?

"Caut o pereche de cercei și deși aveți foarte multe alternative superbe, nu știu care mi se potrivește cel mai bine. Cum pot să îmi dau seama care e perechea perfectă pentru mine?" Irina din București

Read more...

Sep 02 ,2016 Pubslished In
Tags : cercei,

Look-ul săptămânii

 

 

Chiar de la început ți-am promis că District 10 te va ține la curent cu cele mai noi trenduri și te va ajuta să îți conturezi și să îți completezi stilul. Pentru că ne place să ne îndeplinim promisiunile, începând din această săptămână vom deveni sursa ta numarul unu nu doar pentru cele mai cool accesorii ci și pentru cele mai savuroase tendințe din întreaga lume. 

Read more...

Mar 02 ,2016 Pubslished In

8 culori surprinzătoare pe care trebuie să le încerci în această toamnă!

Odată cu începerea noului sezon avem tendința să includem în garderoba de toamnă o cromatică ternă și o paletă de culori neutre. Totuși, în ciuda cerului înnorat și a nuanțelor cenușii ale asfaltului ud, toamna este un sezon colorat plin de pasiune și mister. Această idee este transpusă în paleta cromatică a sezonului toamnă 2015, îmbinând tonuri neutre cu tușe statement de culoare și elemente vesele ce oferă un aer de fantezie colecției tale de accesorii. Designerii s-au jucat cu influențe hippie și boeme și au adus elemente din anii ’60-’70 în zilele noastre, scoțând în evidență o femeie încrezătoare, elegantă dar și un pic jucăușă de care nu poți să nu te îndrăgostești! Iată câteva dintre tendințele cromatice ale acestui sezon pe care noi le adorăm pur și simplu:

Read more...

Oct 13 ,2015 Pubslished In

5 trenduri pentru accesoriile de toamnă 2015

În această toamnă trendurile internaționale ne oferă un spectacol cu totul neașteptat de forme și culori. Povestea conturată de accesoriile sezonului de toamnă 2015 are multe elemente surprinzătoare, încorporând coliere, cercei și brățări în culori suprarealiste și dimensiuni exagerate care cu siguranță te vor scoate în evidență. Noile tendințe sunt extrem de variate, de la revenirea perlelor la integrarea bijuteriilor cu ornamente puternice, oferind o multitudine de opțiuni pentru fashionista care știe că accesoriile sunt cel mai important element pentru definirea stilului personal.

Read more...

May 10 ,2015 Pubslished In