Despre noi

Draga mea, bun venit pe District 10. Am creat pentru tine un spațiu urban-chic  inspirat din stilul tău de viață.

Trăim într-o lume nebună, în care fiecare decizie pe care o luăm este esențială și ne definește. District 10 știe acest lucru și conturează nevoile tale de femeia modernă, care prin puterea și stilul său inconfundabil domină și cucerește oraşul haotic în care trăiește.

Să recunoaștem, nici una dintre noi nu își mai permite astăzi să fie o simplă femeie. Din momentul în care ne trezim dimineața devenim pe rând iubita relaxată dar extraordinar de frumoasă, femeie de carieră foarte chic, studenta conservatoare, prietena caldă și iubitoare, inocenta familiei dar și pasărea de noapte care cucerește orice ring de dans. Ești o persoană complexă, dar mai presus de toate ești o femeie puternică și independentă. Noi știm acest lucru și vrem să îți oferim o multitudine de opțiuni cu care să te joci și care îți vor construi și contura perfect stilul!

De ce District 10? Am vrut să construim în această junglă urbană un spațiu virtual care este doar pentru tine, o stradă a perfecțiunii, un fashion district virtual în care poți să îți exprimi individualitatea, personalitatea şi stilul tău inconfundabil. Căutăm mereu cele mai noi tendințe, analizăm fiecare catwalk și cercetăm constant piața pentru ca tu să te bucuri de accesoriul perfect pentru orice ocazie. Viziunea noastră este să îți oferim alternative de calitate și în același timp accesibile, pentru că vrem să te păstrăm alături de noi și să revii mereu cu plăcere!

3 motive pentru care te vei îndrăgosti de District 10:

1. Alegem mereu tot ce e mai bun pentru tine: selecția noastră de produse este gândită pentru a-ți reflecta complexitatea și a-ți completa stilul.

2. Vei fi mereu în tendințe: cercetăm mereu ultimele trenduri și îți aducem cele mai noi și deosebite produse.

3. Stilul tău devine accesibil: căutăm mereu cel mai bun raport calitate preț pentru că vrem să te exprimi așa cum îți dorești, fără nicio grijă în plus!

District 10 – Complements your lifestyle!